• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ

ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ.ΘΑ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ,ΤΣΑΙ,ΚΑΦΕ,ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΔΟΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ( ΩΧ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ),ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ.....ΑΛΛΑ
ΜΠΑΜΠΑ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ 
1) 288 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ = 2 (1,80) - (0-0)
2) 304 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ = OVER (2,00) - (1-2)
3) 229 ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ = 1 (1,40) - (2-1)
ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 9.00 ΕΥΡΩ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 630.00 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ..
Α) 5,04 Χ 9.00 =  45,35 ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ  
 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Απλά και επιγραμματικά

Λόγω πίεσης χρόνου θα πάμε απλά και επιγραμματικά σήμερα..όχι όμως πρόχειρα..
Τα ματς της πρέμιερ λιγκ είναι τα εξής...

Σάντερλαντ-ΚΠΡ

Πιστεύω πως στο ντεμπούτο του Χάρι Ρέντναπ οι <ρέιντζερς> έχουν τύχη!!!
Δεν πείθει σε καμία περίπτωση η Σάντερλαντ.
Μας πείθει όμως η πιθανότητα να μπουν πολλά γκολ..Οπότε..
όβερ,γκολ-γκολ,2(με πολύ ρίσκο)

Αστον Βίλλα - Ρέντιγκ

Μας δικαίωσε η βίλλα ότι δεν θα ηττηθεί από την Αρσεναλ..Ελπίζω να μας δικαιώσει κ απόψε σε ένα ωραιότατο παιχνίδι με τέρματα.,Οπότε..
γκολ-γκολ

Από την τσάμπιονσιπ ξεχωρίζω τα εξής παιχνίδια...

Ιπσουιτς - Νότιγχαμ Φόρεστ : γκολ-γκολ & οβερ (ελπίζω να μην μας πουλήσει πάλι)
Ντέρμπι Κάουντι - Κάρντιφ : 2 (δύσκολο μεν αλλά πάμε με την φόρμα)
Λίντς - Λέστερ : 1 (νίκησε το Σάββατο την Κρίσταλ Πάλλας άρα μπορεί και την Λέστερ)
Γούλβς - Μίλγουολ : 2 (δεν σταματάει πουθενά η Μίλγουολ..σε κάκιστη φόρμα η ομάδα του Σόλμπακεν)
Μπράιτον - Μπρίστολ Σίτι : 1 (καθαρό φαβορί η ομάδα του Πογέτ)
bonus*** το διπλό της Πιτέρμπορο κόντρα στην Τσάρλτον για τους τολμηρούς σε fan bet δελτίο πάντα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ καλή επιτυχία να έχουμε, ανάλογη του ΣΚ που μας πέρασε!!


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012


Μετά από καιρό έχουμε τόσο ενδιαφέρουσα Κυριακή όσον αφορά την Πρέμιερλιγκ! Τέσσερις άκρως σημαντικές αναμετρήσεις μας επιφυλλάσει η δεύτερη μέρα της 13ης αγωνιστικής στο νησί,με το ντέρμπι φυσικά μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να κλέβει τις εντυπώσεις!! Πάμε να κάνουμε την ανάλυση των παιχνιδιών και να δούμε τα σημεία που προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον.

 
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Μεγάλη επιστροφή του Μπρένταν Ρότζερς στην Ουαλία κόντρα στο δημιούργημα του την Σουόνσι. Μια Σουόνσι που τα πηγαίνει περίφημα υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Λάουντρουπ και πάει φουλ για Ευρώπη. Από την άλλη αρχίζει να συμμορφώνεται το έκτρωμα που βλέπαμε στην αρχή από την Λίβερπουλ, που και αυτή έχει ως στόχο την νίκη για να φτάσει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, σε ακόμα καλύτερη ο Λουίς Σουάρες!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
10η(16β) - 12η(15β)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ : 1-2
  • ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ : 3-0 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ
Πιστεύω πολύ στη φόρμα της Λίβερπουλ μα πιο πολύ σε αυτήν του τρομερού Ουρουγουανού που ακούει στο όνομα Λουίς Σουάρες!Θεωρώ επίσης πως και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν.Οπότε... Γκολ-Γκολ & Σκορερ Σουάρες 

 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
 Στο Σεντ Μέρις η ομάδα των <αγίων> θα αντιμετωπίσει τις <καρακάξες>!! Η Νιούκαστλ δεν έχει γευτεί ακόμα το νέκταρ της νίκης σε εκτός έδρας αναμέτρηση.Από την άλλη η Σάουθαμπτον θέλει τη νίκη για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.Οπότε έχουμε δύο ομάδες που ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουν.Ο Άλαν Πάρντιου πονοκεφαλιάζει για την εντεκάδα που θα παρατάξει καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε παίχτες-κλειδιά όπως οι Καμπάιγ και Μπεν Αρφά.Από την άλλη ο Νάιτζελ Άντκινς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.Να αναφέρουμε ότι η Σαουθάμπτον προέρχεται από την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση και νίκη κόντρα στην ΚΠΡ με σκορ 1-3 στο ντέρμπι των ουραγών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
19η(8β) - 14η(14β)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • ΚΠΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ : 1-3
  • ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ : 1-2
ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ
Η Σαουθάμπτον με πείθει πιο πολύ και με δεδομένο ότι το <έχει> το γκολ η ομάδα του Άντκινς,πιστεύω θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ!Οπότε ..
Άσσος (1) & Οβερ 1.5

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 
Πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και Αγγλίας!!!Αν μη τι άλλο μια μάχη τιτάνων που όμως δεν βρίσκονται και στο καλύτερο φεγγάρι.Ντεμπούτο στο πάγκο της Τσέλσι για τον Ράφα Μπενίτεθ που αντικατέστησε τον Ντι Ματέο μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Τσαμπιονς λιγκ.Το Τσαμπιονς λιγκ αποτελεί και το μεγάλο αγκάθι στις σχέσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Μανσούρ.Ακόμη μία χρονιά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα η Σίτι και έμεινε εκτός των -16- της διοργάνωσης.Οπότε έχουμε δύο πληγωμένα θηρία που θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.Ή μήπως όχι?Η αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει νέο φρέσκο αέρα.Ή μήπως όχι?Πολλά τα ερωτήματα που μαζεύτηκαν!Θα απαντήσω αρχικά στο δεύτερο ερώτημα-απορία.Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν πείθει σε καμία περίπτωση τους οπαδούς των <μπλε> οι οποίοι δεν θα διστάσουν να κράξουν τον Ισπανό στη πρώτη ευκαιρία.Τώρα όσον αφορά το κατά πόσο θα <σκοτωθούν> οι δύο ομάδες να κυνηγήσουν τη νίκη,θεωρώ πως Μαντσίνι και Μπενίτεθ,αμφότεροι θα είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία για να μην μείνουν πολύ πίσω από την κορυφή αλλά και για να μην προσθέσουν ένα ακόμα χτύπημα στην ανοιχτή πληγή των δύο συλλόγων!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
4η(24β) - 2η(28β)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΟΥΕΣΤ
  • ΜΠΟΜΓΟΥΙΤΣ - ΤΣΕΛΣΙ : 2-1 
  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : 5-0

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ
Στο ντεμπούτο το ο Ράφα Μπενίτεθ θα προσπαθήσει να προσδώσει νέα κίνητρα στην ομάδα του αλλά δεν θέλει να έχει σε καμία περίπτωση πρεμιέρα-τραγωδία οπότε θα το πάω σε χαλαρό τέμπο.Τ ίδιο και ο Μαντσίνι που έχει δείξει γενικά πως δεν πολύ ρισκάρει.Οπότε.. Χ

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην εντελώς εκτός φόρμας Τότεναμ και την αξιόμαχη Γουέστ Χαμ.Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις μετράει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της σύγχρονης ιστορίας της.Ομάδα που δε ξέρει τι σημαίνει άμυνα οι <πετεινοί> όμως με μοναδικό ταλέντο στην επίθεση.Πάση θυσία θέλει τη νίκη ο Αντρές Βίγιας Μπόας που αρχίζει και νιώθει ανασφαλής για τη θέση του.Εξαιρετική γενικά η ομάδων των <σφυριών> αλλά η παράδοση λέει πως τα χάνει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
8η(17β) - 7η(19β)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΜ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ : 5-2
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ : 1-1 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ
Νίκη με κάθε τρόπο θέλει η Τότεναμ και θα πάμε με αυτήν.Θα πιέσει πολύ από την αρχή πράγμα που σημαίνει ότι θα βρει χώρους στην αντεπίθεση η ομάδα της Γουέστ Χαμ.Οπότε...  Άσσος (1), ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ & ΟΒΕΡ


Ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία !