• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΦΟΡΕΙΟΥ

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ. Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ(ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ),ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ),ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΖΕΨΑ ΟΛΙΓΑ ΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ),ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ......ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ.....
ΜΠΑΜΠΑ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
1) 313 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ = 2 ( 2,15 ) - ( 1-2 )
2) 160 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΣΕΛΣΙ = 2 ( 1,65 ) - ( 1-1 )
3) 242 ΒΙΛΕΜ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ = 2 ( 1,70 ) - ( 1-5 )
ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ 9.00 ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 650.00 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΚΑΙ
Α) 6,00 Χ 9.00 = 54.00 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ  ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ.

DRAW NO BET: VIVA LE FRANCE

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΕΦΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ
ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΛΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ.
ΠΑΙΡΙ .Σ.Ζ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.5 ΓΚΟΛ. ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ 6 OVER ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΒΙΑΝ - ΛΙΛ. Η ΕΒΙΑΝ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΣΙ.Η ΛΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΙΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
ΤΡΟΥΑ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟ OVER ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. Η ΤΡΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ. Η ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ OVER, ΛΟΓΟ FEELING ΚΥΡΙΩΣ. ΝΙΣ - ΝΑΝΣΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΣΣΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ  ΒΓΕΙ OVER.ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΝΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ





217. ΠΑΡΙ Σ.Ζ. - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ    OVER 2.5 ( 1.7 )

249. ΕΒΙΑΝ - ΛΙΛ    2 ( 2.05 )

250 ΝΙΣ - ΝΑΝΣΙ   1  Η OVER 2.5 ( 1.8 Η  2.0 )

252 . ΤΡΟΥΑ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ OVER 2.5 ( 1.9 )

Και για όσους το ξέχασαν κάθε μέρα από τις 20:00μμ έως τις 22:00μμ βραδινό γιάμπαλο με τον Βασίλη Αγιαννίτη και τον Χρήστο Αποστολίδη. Τα σπάμε και τα λέμε… λεμέ.

Free live streaming by Ustream

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ.... ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΑΝΑΛΥΕΙ......

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ,ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ. ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΜΕΓΑΛΕΣ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.

Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΝΤΙ ΜΑΤΕΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΥΣ "ΜΠΛΕ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ, ΣΤΗΝ "ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ", ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΜΠΛΕ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Η "ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ..Ο ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΟΝ ΤΕΡΙ ΚΑΙ ΦΡΑΝΚ ΛΑΜΠΑΡΝΤ..((ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΓΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ)).

ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΣ ΒΙΓΙΑΣ ΜΠΟΑΣ. ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΜΠΛΕ. Η ΦΕΤΙΝΗ ΤΣΕΛΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΖΑΡ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΒΓΑΛΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ....ΜΕΛΛΟΝ.ΓΚΑΡΙ ΚΕΙΧΙΛ ΚΑΙ ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΟΥΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ.Ο ΤΟΡΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΥ" ΝΤΡΟΓΜΠΑ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΝΤΙ ΜΑΤΕΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (28/10) ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΓΟΥΕΙΝ ΡΟΥΝΕΙ.
Ο ΡΟΜΠΙΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ.(ΣΕ ΑΝΦΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΔΡΕΣ),ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ "ΚΛΕΨΕΙ" ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΒΛ.ΤΣΕΛΣΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ,ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ?

ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΡ ΑΛΕΞ.ΚΑΝΕΙΣ!!ΟΛΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ" ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ..
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ-ΡΟΥΝΕΙ-ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ-ΓΟΥΕΛΜΠΕΚ,ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΛΙΓΓΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΒΑΛΕΝΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ..ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΚΑΡΙΚ, ΚΛΕΒΕΡΛΙ (ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΧΑΦ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΑΜΠ), ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΣΥΧΝΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΜΑΝΙΑ ΒΙΝΤΙΣ ΚΑΙ ΡΙΟ ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΝΤΕ ΧΕΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ 20+ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ.

ΠΑΝΤΩΣ Η "ΜΕΓΑΛΗ" ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ "THIS IS ENGLISH FOOTBALL".ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!

DRAW NO BET: ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ


Αφήστε με, έχω πραγματικά τα νεύρα μου, ψάχνω τα χάπια μου απεγνωσμένα κι ένα κουβά να μπω μαζί με το δελτίο μου μέσα. Τα σημεία που επέλεξα στην προηγούμενη στήλη, πάτωσαν. Ο αγώνας ΛΙΛ - ΤΟΥΛΟΥΖ, ήταν μια φανταστική ψαρόσουπα. Η ΡΕΝ έβαλε νωρίς το γκολ και πήγε διακοπές και ευτυχώς είχα την ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ για παρηγοριά. Με δικαίωσαν οι πράσινοι. 

Δεν πτοούμαστε. Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Έχουμε νέα τριάδα και θα την στηρίξουμε. Πρώτη επιλογή θα είναι ο αγώνας ΝΙΣ - ΛΙΟΝ. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες, μπήκαν αρκετά γκολ, 4 έως 5 στο σύνολο τους. Η προϊστορία τους μας οδηγεί στο OVER. Ένα OVER που κατά τα φαινόμενα, δύσκολα θα χάσουμε.


Επόμενη στάση, το ΜΠΑΣΤΙΑ - ΟΣΕΡ. Την Κυριακή επέλεξα να εμπιστευτώ την Μπαστιά και δικαιώθηκα. Κέρδισε άνετα την Μπορντό, με 3-1 σκορ. Στους τελευταίους 5 αγώνες είναι αήττητη, σκοράρει ακατάπαυστα και θέλει πολύ να συνεχίσει στο κύπελλο. Σίγουρα κάποια στιγμή θα σπάσει, αλλά σε καμία περίπτωση με την ΟΣΕΡ. Το OVER και σ' αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ καλή επιλογή. 

Φεύγουμε από την Γαλλία και περνάμε στην Ιταλία για το τρίτο και τελευταίο σημείο για σήμερα. Επέλεξα το ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΤΑΝΙΑ. Στην αγωνιστική της Κυριακής, η ομάδα του Ούντινε, κατάφερα μία επική ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει από την Ρόμα με σκορ 2-0, στο 24' λεπτό του αγώνα και στο 88' γύρισε τον αγώνα, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Di Nadale. Ο βραχήσωμος επιθετικός της ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ σκόραρε δις για την ομάδα του. Ο άσσος της Ουντινέζε θα βγει, έστω κι αν βάλουν ένα γκολ και μετά στίσουν οδοφράγματα ή χτίσουν το τέρμα τους.

Το ταμείο βρίσκεται στα 86,00€ και στοχεύουμε στην γρήγορη αύξηση των κερδών.

  • 137. ΝΙΣ - ΛΥΩΝ OVER 2.5  ( 1.9 )
  • 151. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΟΣΕΡ  OVER 2.5 ( 1.7 )
  • 175. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΤΑΝΙΑ  1 (1.75 )

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ 5,65. ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ 9,00€ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ 50,00€


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

DRAW NO BET: ΑΧ ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ Ο ΠΑNAΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BOOK.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ OVER ΒΓΗΚΕ ΝΕΡΑΚΙ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ, ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΜΕ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-2 ΗΤΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΙ. 

ΑΧ ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΩΡΑ.ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ, ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ  ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ME TO  ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΡΟΧΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ OVER 2.5 ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ 


ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 91€


  • ΣΟΣΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ    OVER 2.5
  • ΡΕΝ - ΑΡΛ                       OVER 2.5
  • ΛΙΛ - ΤΟΥΛΟΥΖ            OVER 2.5


ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΕΤΣΙ, ΣΚΕΤΑ. ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΝΟ 4,5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ.

ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για όσους το ξέχασαν κάθε μέρα από τις 20:00μμ έως τις 22:00μμ βραδινό γιάμπαλο με τον Βασίλη Αγιαννίτη και τον Χρήστο Αποστολίδη. Τα σπάμε και τα λέμε… λεμέ.

Streaming video by Ustream
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΤΤΙΜΕ. ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ) ΘΕΑ..

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. ΟΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΤΤΙΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΧΟΜΠΙ'' Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE  ΚΑΙ ΤΗΣ CHAMPIONSHIP 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ "ΔΙΑΒΑΣΜΑ" ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ..

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

Υ.Γ. ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Κ ''(ΠΡΩΗΝ??) ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ'' ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Κ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΒΕΤΤΙΜΕ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Καλησπερίζω και πάλι τους φίλους αναγνώστες του bettime-hellas. blogspot.gr αυτή είναι η νέα στήλη μέσα από την οποία θα σχολιάζω κάθε είδους άθλημα και όχι μόνο το ποδόσφαιρο που είναι ο βασιλιάς τον σπορ κατά πολλούς.

Αφορμή για την δημιουργία της στήλης και του πρώτου μου άρθρου είναι η εκπομπή "Στα 11 βήματα" του Δημήτρη Κεραϊλίδη που προβλήθηκε από το Δίονtv την Κυριακή 28 Οκτώβριου η εκπομπή είχε καλεσμένους αθλητές της πάλης, ενός αθλήματος γνωστού από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Πριν την έναρξη της εκπομπής, μίλησα με έναν από τους προπονητής των παιδιών της πάλης, κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας διαπίστωσα, μετά λύπης μου, την πλήρη άγνοια που είχα στο ότι αυτά τα παιδιά έχουν συμμετάσχει και διακριθεί σε πανελληνιά πρωταθλήματα, έχουν πάρει βαλκανικά μετάλλια, μέσα σε αυτά είναι και ο 8ος παγκόσμιος πρωταθλητής. Στην διάρκεια της συζήτησης ρώτησα τον Κώστα Παπακωνσταντίνου προπονητή της πάλης και καλό φίλο, από που είναι όλα αυτά τα παιδιά μου απάντησε αφοπλιστικά "από την Κατερίνη" εκείνη την στιγμή έψαχνα τρύπα να κρυφτώ.

Από εκείνη την στιγμή μέσα μου γεννήθηκαν εύλογες απορίες. Γιατί να μην έχουμε μάθει τίποτα για όλες αυτές τις επιτυχίες των παιδιών από την πόλη μας; Γιατί να είναι στην αφάνεια; Γιατί κανένα κανάλι να μην προβάλει τις επιτυχίες τους; Γιατί η πολιτεία δεν τους παρέχει τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες; Γιατί, γιατί... τα γιατί πολλά και οι απαντήσεις μηδαμινές.

Για μένα είναι ήρωες αυτοί οι αθλητές. Κάνουν αθλήματα που δεν έχουν την προβολή, τα χρήματα, την επαγγελματική σταδιοδρομία ενός αθλητή του ποδοσφαίρου η του μπάσκετ και όμως είναι εκεί, κοπιάζουν στην προπόνηση, φέρνουν διακρίσεις, μετάλλια. Βασίζονται μόνο στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους προπονητές τους. Είναι άδικο για τους αθλητές και για όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό αθλητισμό που φέρνει διακρίσεις στην Ελλάδα και κανείς να μην τους παρέχει την ανάλογη βοήθεια.

Αλλά όταν άρχισα με τον Βασίλη Αγιαννίτη την εκπομπή "Βραδινό γιάμπαλο" στο ραδιόφωνο συμφωνήσαμε ότι θα δώσουμε βήμα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες από πάλη, βόλεϊ, χάντμπολ αλλά και από όποιο άλλο άθλημα που δεν προβάλετε όσο θα έπρεπε. Αυτό που προσπαθούμε, είναι και εμείς να μάθουμε περισσότερα πράγματα, αλλά και να δώσουμε και την ευκαιρία έστω και με αυτόν τον τρόπο, να προβληθούν όλα τα αθλήματα όπως του αρμόζει.


Κλείνοντας θέλω από την μεριά μου να ευχαριστήσω τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, τον Βασίλη Μπατάλα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης στην άμμο Απόστολο Τασκούδη που μας έκαναν την τιμή να μιλήσουν στην ραδιοφωνική εκπομπή μας. Τους εύχομαι πάντα επιτυχίες και μετάλλια και να μην το βάζουν κάτω. Θα είμαστε πάντα εκεί για να τους ακούσουμε, τουλάχιστον εμείς οι γιαμπαλιστές και οι γιαμπαλίστριες, επίσης να θυμίσω ότι τα παιδιά της πάλης έχουν τη δικιά τους εκπομπή στο ραδιόφωνο "Αθλητικός on air 106,7" κάθε Τετάρτη βράδυ 22:00 μ.μ. έως και τις 24:00 μ.μ.

Και για όσους το ξέχασαν κάθε μέρα από τις 20:00μμ έως τις 22:00μμ βραδινό γιάμπαλο με τον Βασίλη Αγιαννίτη και τον Χρήστο Αποστολίδη. Τα σπάμε και τα λέμε… λεμέ.





DRAW NO BET: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG BETTIME-ELLAS .BLOGSPOT.GR ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ( ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΜΑΓΝΙΤΙΖΕΙ .ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΘΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΑΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΣΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΣΑ(ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ):)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ,ΚΟΡΕΑΣ,ΠΕΡΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ .ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ.ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ Χ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.


ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΓΚΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΒΓΑΤΙΣΟΥΜΕ :P ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-10-2012 

379.ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘHΝΑΙΚΟΣ 2 (1.90) - ( 2-2 )

380.ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 2.5 (1,9) - ( 2-2 )
391.ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ OVER 2.5 (1.75) - ( 2-2 )

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ 6,3Χ9 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ BETTIME-ELLAS.BLOGSPOT.GR ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΙΤΑ ΤΟΥ 
ATHLITIKOS 106.7  ( http://www.ustream.tv/channel/athlitikos-106-7)  ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΙΑΜΠΑΛΟ




Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Σας καλωσορίζουμε στην νέα εμφάνιση της διαδικτυακής μας παρέας. Η ομάδα του BET TIME αναζωογονήθηκε, εμπλουτίστηκε και καλωσόρισε νέα άτομα σ’ αυτή τη προσπάθεια. Το αποτέλεσμα, εμφανές πιστεύουμε. Ένας δικός μας άνθρωπος, «χτύπησε» και πάλι. Ο Βασίλης Αγιαννίτης έβαλε το χεράκι του για να στηθεί από την αρχή η δομή, η εμφάνιση και η λειτουργία της σελίδας.

Στην σελίδα μας, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρώσετε μια πρόβλεψη στοιχήματος και να προβείτε σε ποντάρισμα. Αποτελέσματα αγώνων, ζωντανή αναμετάδοση αγώνων, πρόγραμμα τηλεόρασης,βαθμολογίες πρωταθλημάτων, ενημερωτικά άρθρα, προγνωστικά και απόψεις των αρθρογράφων σας περιμένουν, εδώ, στο ΒΕΤ ΤΙΜΕ.

ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΙΑΜΠΑΛΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7

Υπάρχουν δύο τύποι, δύο γιάμπαλοι που τα σπάνε καθημερινά στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7. Σας παρακαλούμε θερμά, εάν του δείτε, καταδώστε τους. Ο δύο αυτοί τυπάδες είναι μέλη του BET TIME και δίνεται σχετική αμοιβή σε όποιον τους καταδώσει..


Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκεύ, από τις 20:00 έως τις 22:00, το ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΙΑΜΠΑΛΟ σας κρατάει ραδιοφωνική συντροφιά. Ο Βασίλης Αγιαννίτης και ο Χρήστος Αποστολίδης διασκεδάζουν τις εντυπώσεις και σας χαλαρώνουν με άφθονη θετική ενέργεια.

Ακούστε ζωντανά ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.athlitikos.gr/ ή πατήστε PLAY: