• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η bettime-ellas.blogspost.gr εγκαινιάζει μια καινούρια στήλη.
Το αουτσάιντερ γίνεται "bet-machine" και μέσα απο συστηματικό διάβασμα των αγώνων θα προσπαθήσει να σας πάει ταμείο.
Τα λόγια είναι περιττά.
Δεν υπάρχουν μαντικές ικανότητες στον τζόγο και δη στο στοίχημα,παρά μόνο προσεκτικό ανάγνωσμα των πληροφοριών που σου προσφέρει κάθε παιχνίδι.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν για αρχή με μια τριαδούλα με τα αποψινά παιχνίδια του UEFA CHAMPIONS LEAGUE.

Schalke 04 - Arsenal
Πολύ σπουδαίο παιχνίδι στο Veltins Arena με την ομάδα του Arsene Wenger να παίζει απόψε πιθανότατα το τελευταίο της χαρτί για την πρωτιά στον όμιλο.Απο την άλλη οι <βασιλικοί μπλε> στην έδρα τους,είναι ένα επίπεδο πάνω σε ταχύτητα και πρέσινγκ.Η άπειρη Montpellier κατάφερε και πήρε θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία.Θα μπορέσει να πράξει το ίδιο και η ομάδα των κανονιέρηδων??
Δύσκολο το βλέπω.Θα πάω με το πάθος και την εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του Huub Stevens.
Οπότε τα σημεία στα οποία καταλήγω είναι τα εξής.....
- 1 λόγω της δύναμης που αποκτά η ομάδα της Schalke όταν αγωνίζεται στο Gelsenkirchen..
- OVER λόγω της μέτριας αμυντικής λειτουργίας και των δύο ομάδων και συνάμα της εξαιρετικής επιθετικής δεινότητας των δύο αποψινών μονομάχων..

Manchester City - Ajax
Στην προηγούμενη αγωνιστική ο "Αίαντας" εξέπληξε τους πάντες σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους τους πρωταθλητές Αγγλίας.Απόψε όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Η ομάδα του Roberto Mancini θα κάνει τα πάντα για να πάρει την νίκη από το πρώτο λεπτό.Πλην του Balotelli που υπέπεσε εκ νέου σε πειθαρχικό παράπτωμα όλα τα αστέρια των <Πολιτών> θα είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.
Τα σημεία στα οποία καταλήγω είναι τα εξής...
-1/1 διότι πιστεύω πως οι παίχτες της Manchester City θα μπουν δυνατά απο το πρώτο δευτερόλεπτο και δύσκολα θα αντέξουν τα άπειρα παιδιά του Ajax..
-OVER και αυτό το παιχνίδι λόγω της επιθετικής αύρας που φέρουν οι δύο ομάδες..

Milan - Malaga
Στο Μιλάνο έχουμε μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην έκπληξη της διοργάνωσης,Malaga και την Milan.Μπορεί να μην εντυπωσιάζουν οι μιλανέζοι με την απόδοση τους στην εφετινή σεζόν αλλά δεν παύει να είναι απο τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.Απο την άλλη δεν πιστεύω οτι η ομάδα του Pelegrini θα συνεχίσει τις τρομερές εμφανίσεις της και στο ιστορικό GIUSEPPE MEAZZA.
Οπότε το σημείο στο οποίο καταλήγω είναι ...
- 1 δαγκωτό!!!!

Αυτά λοιπόν για αρχή..Σε λίγο ξεκινάνε τα ματς,,Καλή επιτυχία να έχουμε..