• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

DRAW NO BET:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.
ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

248. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΛΟΡΙΑΝ     2  
249. ΝΑΝΣΙ - ΑΖΑΞΙΟ           1  
250. ΡΕΜΣ - ΜΠΡΕΣΤ            Χ2
252. ΣΟΣΟ - ΝΑΝΣΙ               1





ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ


ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ  ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ BET ΟΝ ΑΙR ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106.7
Free live streaming by Ustream

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

Η ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΩΘΑΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΛΗ Η ΗΜΕΡΑ,ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ.........ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΙΤΩΜΕΝΑ,ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΝΑ ΜΗΝ  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΗ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΟΧΙ,ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΒΡΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ........
ΜΠΑΜΠΑ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
1) 313 ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ = OVER ( 2,10 ) - (1-1)
2) 220 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΦΗ = OVER ( 2,20 ) - (1-0)
3) 296 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ = 2 (1,80 ) - (2-1)
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ 9.00 ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 640.00 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ......
Α) 8.30 Χ 9.00 = 74,80 ΕΥΡΩ ......ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ
 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Είχαμε ξεκινήσει μέσω αυτού του μπλογκ την ανάλυση της εφετινής premier league.
Η αρχή έγινε με τους δύο (τότε) πρωτοπόρους της κατηγορίας,Chelsea και Manchester Untd.
Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες ομάδες,για το τι έχουμε δει από με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.Ποιες μας εντυπωσιάζουν και ποιες μας απογοητεύουν.
Το Ατσουάιντερ αναλύει..
Θα ξεκινήσουμε με την περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας,Manchester City, που μέχρι στιγμής δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.
Η ποιότητα φυσικά και περισσεύει από την ομάδα των <πολιτών> αλλά τα τρομερά αμυντικά κενά και η έλλειψη πλουραρισμού στα χαφ,αποτελούν εμπόδιο για την κατάκτηση της κορυφής!
Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψη ότι ο Roberto Mancini είναι λίγος για να κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας που απαιτεί κάθε χρόνο να γευτεί το νέκταρ των τίτλων,στο νησί αλλά και στην Ευρώπη από δω και πέρα.
Όταν βλέπεις τα τρομερά <μωρά> του Kloop να έρχονται μες στο Etihad και να κάνουν πραγματικό πάρτι,όταν βλέπεις ότι τα πιτσιρίκια του De Boer σε σκορπάν στους πέντε ανέμους στην Ολλανδία και αντί να τους πατήσεις από το πρώτο λεπτό στον επαναληπτικό στο Μanchester τους αφήνεις να προηγηθούν 0-2 με δυο πανομοιότυπα γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο τέλος γλυτώνεις στο τσακ την ήττα,ΤΟΤΕ κύριοι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο η City είναι πρώτη,συντρίβοντας με 5-0 την Aston Villa και εκμεταλλευόμενη τις ήττες της Manchester Untd και της Chelsea στο Carrow Road και στο Hawthorns αντίστοιχα.
Αλλά δεν μου λέει κάτι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή ούτε με ξεγελάνε τα πέντε τέρματα που πέτυχε κόντρα στους <χωριάτες>,τα δύο με πέναλτι,παρεπιπτόντως!
Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι οι <πολίτες> δεν μπορούν να κάνουν το back to back και να κατακτήσουν για δεύτερη σερί χρονιά την premiership.
Ή ότι δεν βλέπω με τίποτα να συνεχίζει στο uefa champions league.
Όλα αυτά μπορεί να γίνουν.
Δεν βλέπω να γίνεται με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδος.
Η τρομερή ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών της,βλ. David Silva,Yaya Toure,Carlos Tevez,Kun Agouero,ναι, μπορεί να την οδηγήσει στην κορυφή σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Ως πότε όμως οι μονάδες θα κερδίζουν το σύνολο?
Ως πότε τα ξεσπάσματα κάποιων παιχτών θα κρύβουν την ανυπαρξία του προπονητή?
Πραγματικά θεωρώ ότι η Manchester City έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη.
Ένα ρόστερ που,αν είναι δυνατόν, δεν ικανοποιεί τον Ιταλό τεχνικό!!!!
Πιστεύω πως το μόνο που λείπει από τους πρωταθλητές Αγγλίας για να τοποθετηθεί στα μάτια των οπαδών δίπλα στα ονόματα των Chelsea,Manchester Untd,Arsenal,είναι ένας προπονητής με μεγαλύτερη οντότητα απ'αυτή του Mancini!
Παιχταράδες έχει,τα λεφτά περισσεύουν,άρα το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τους <πολίτες>!!!

Η ομάδα που δεν στηρίζεται στα λεφτά,αλλά στην παραγωγή νέων παιχτών και καταφέρνει πάντα να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσης του πρωταθλήματος είναι η Arsenal.
Ας μην γελιόμαστε,οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχανε κάθε χρόνο και από έναν ηγέτη της,βλ. Henry,Cesc,Van Persie, θα είχε καταρρεύσει.
Εδώ φαίνεται το πόσο σπουδαίος τεχνικός είναι ο Wenger.
Χωρίς τα μεγάλα ονόματα αλλά με εκπληκτικούς πιτσιρικάδες όπως οι Chamberlein,Wilshire,Ramsey, καταφέρνει να παρουσιάζει μια ομάδα,ναι μεν με πολλά σκαμπανευάσματα,αλλά αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο.
Φέτος έκανε και μερικές σπουδαίες μεταγραφές.
Λογικό αφού πουλήθηκαν με αρκετά εκατομμύρια ευρώ οι Song και RVP.
Από αυτά τα λεφτά ήρθαν στην ομάδα οι Podolski,Cazorla,Giroud.Παίχτες που αν μη τι άλλο μπορούν  να κάνουν την διαφορά!
Βέβαια,κακά τα ψέμματα σε καμία περίπτωση οι <κανονιέρηδες> δεν μπορούν να κοιτάξουν τα μεγαθήρια της κατηγορίας για την κατάκτηση του τίτλου,αλλά σε κάθε παιχνίδι μπορούν να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που εκπέμπει υγεία!
Οι τίτλοι φυσικά κάνουν μεγάλη μια ομάδα.Τα τρόπαια σε κάνουν μάγκα!
Ευτυχώς όμως για την Αrsenal,οι άνθρωποι της έχουν ξεπεράσει αυτό το <κόμπλεξ> και πρωταρχικός τους στόχος είναι να διατηρούν την ομάδα καθαρή από χρέη,να αφήνουν τον προπονητή εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κάνει απερίσκεπτος την δουλειά του και να προκαλεί τον κόσμο να θέλει να πηγαίνει στο γήπεδο για να δουν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς ίχνος σκοπιμότητας!
Αυτό το είδαμε και στο ντέρμπι του Λονδίνου εναντίον της Tottenham(για την οποία θα μιλήσουμε στο επόμενο άρθρο μας),που την διέλυσε με 5-2!!!
Κάπου εδώ ολοκληρώνεται και το δεύτερο κομμάτι του πολύ μεγάλου -είναι η αλήθεια- θέματος που ανοίξαμε για το Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Μέχρι την επόμενη συνάντηση με το Αουτσάιντερ,να είστε όλοι καλά!!!!