• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΜΗΝ ΚΛΩΤΣΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΤΗΝΑ ΠΟΥ  ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ( ΟΧΙ ΤΟ ΤΣΙΟΥ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΡΙΣ).
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΚ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΒΑΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΡΟΠΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΔΙΧΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤ....ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΜΕ ΡΕΒΑΝΙ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ( ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ),ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ Ο ΕΧΩΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ......
ΑΛΛΑ....
ΜΠΑΜΠΑ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
1) 226 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ= 1(1,95)
2) 225 ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ=1(1,90)
3) 307 ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ=2(2,65)
ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ 9.00 ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 640.00 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ....
Α) 9,81 Χ 9.00 = 88.00 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ.
 

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Έχοντας ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο βαθμό και η 11η αγωνιστική μέρα στο νησί και με μόνο τρεις αναμετρήσεις να έχουν απομείνει οι επιλογές μας είναι περιορισμένες.
Αλλά και οι τρεις είναι εξαιρετικές.
Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση των αγώνων με το μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο ETIHAD STADIUM...
Manchester City - Tottenham.
Στο Μάντσεστερ λοιπόν οι περσινοί πρωταθλητές της πρέμιερσιπ θα υποδεχτούν την ομάδα του Andres Villas Boas.Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση.
Από την μία οι cityzens προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και champions league.Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία μέσα από το Boleyn Ground κόντρα στη West Ham και έμεινε αρκετά πίσω από την κορυφή
.Όσον αφορά τα Σπιρούνια πραγματικά μιλάμε για την πιο τρελή ομάδα στο νησί.Είναι ξεκάθαρα δηλαδή ομάδα του Villas Boas.Η ίδια ομάδα που περνάει σαν σίφουνας από το Old Trafford,τρώει της σάρκες της χάνοντας στο White Hart Lane από κάποια Wigan.Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Spurs θα κατεβούν με μοναδικό γνώμονα την νίκη!!
Αυτό ίσως μας βοηθήσει να δούμε αρκετά γκολ καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων δεν μας εμπνέουν.
Απλά δείτε τα δυο πανομοιότυπα τέρματα που δέχτηκαν οι παίχτες του Mancini στο παιχνίδι με τον Αjax.
Οπότε τα πιο πιθανά σημεία για μένα είναι τα εξής..
Over  -   x2  -  GG

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ ...
Newcastle - West Ham
Στο St James Park οι <καρακάξες> θα υποδεχτούν τα <σφυριά> του Sam Alardies.
Κοινό σημείο των δύο ομάδων οι πολλές απουσίες.Κάτι που έχει κάνει τον Alan Pardew να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενης επιστροφής στην ομάδα του Andy Carrol όπου σήμερα το απόγευμα θα τον βρει απέναντι του.
Η Νewcastle προέρχεται από το Χ που πήρε κόντρα στη Liverpool στο Anfield και γενικά είναι σε καλή κατάσταση.Η ομάδα της West Ham από την άλλη κατάφερε να κόψει βαθμούς από την πρωταθλήτρια city.
Oι καρακάξες πιστεύω θα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.Επίσης θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν.
Τα σημεία στα οποία καταλήγουμε είναι..
1  -   GG

Τελευταίο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής είναι το πολύ σπουδαίο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Stamdord Bridge..
Chelsea - Liverpool 
Ένα τεράστιο ματς,ανάμεσα σε δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Οι μπλε του Λονδίνου θα αντιμετωπίσουν τους κόκκινους του Merseyside.
Πολύ σπουδαίες ομάδες,δυστυχώς όμως με τεράστια διαφορά δυναμικότητας.Κακά τα ψέμματα αν η Chelsea είναι σε καλή κατάσταση μπορεί ακόμα και να σκοτώσει τους κόκκινους του Brendan Rogers.Αλλά Liverpool και σάκος του μποξ είναι δυνατόν να πηγαίνουν μαζί?Μου ακούγεται δύσκολο γιατί πάντα αυτή η ομάδα στα μεγάλα παιχνίδια βγάζει ψυχή.Δε ξέρω όμως αν αρκεί αυτό για να φύγεις από το Stamford Bridge με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ούτε η εκπληκτική Shachtar δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα αν και είχε ξεχάσει τι σημαίνει να χάνεις εδώ και μία τριετία περίπου.
Μοναδική ομάδα που μπόρεσε να φύγει με το ροζ φύλλο του αγώνα είναι η Manchester United με τις φωνές των ανθρώπων της Chelsea να μην έχουν κοπάσει ακόμα.
Και επειδή εγώ δε πιστεύω στα θαύματα θα πάω ξεκάθαρα με τον άσσο των μπλε.Οπότε τα σημεία στα οποία καταλήγουμε είναι ...
1 - Over

Αυτά λοιπόν είναι τα παιχνίδια που κλείνουν την 11η αγωνιστική στην Premier League..Ελπίζω να τα πάμε καλά.Πάντως όπως και να΄χει είναι παιχνίδια που αξίζει να τα παρακολουθήσει κανείς...